Uutiset

Nikolai Sourcing vahvistaa osaamistaan ja laajentaa omistuspohjaansa. Kent Björklund hallitukseen


Björklundilla on yli viidentoista vuoden kokemus valmistavasta teollisuudesta ja erityisesti toimitusketjujen rakentamisesta. Suurimman osa tästä ajasta hän on toiminut yrittäjänä. Björklundilla on näyttöä ja menestystä varsinkin Factorix Oy:n ja Lamor Technics Oy:n yhtiöiden perustajana ja toimitusjohtajana.  Vuoden ajan, aina syyskuuhun 2010 saakka, Björklund toimi Lamor Group Oy:n toimitusjohtajana.

”Björklundin liittyminen Nikolai-tiimiin on huippu juttu. Hänen laaja-alainen osaaminen pk-sektorin, valmistavan konepajateollisuuden piiristä on ainutlaatuinen. Tavanomaisen hallitustyöskentelyn lisäksi, sisältäen Björklundin vahva näkemys niin strategiatyöskentelyyn, rahoitukseen kun organisaation johtamiseen ja kannustamiseen, hänen operatiivinen osaamisensa Aasiassa tapahtuvan valmistuksen, alihankinnan, toimittajaverkoston ja logistiikan järjestämisessä ja optimoimisessa, on arvokas lisä Nikolai Sourcingin hankintapalveluiden kehittämiselle”, sanoo Nikolai Sourcing Oy:n toimitusjohtaja Edvard Krogius.

”Uskon pystyväni tuomaan näkemystä ja käytännön ratkaisuja mm. toimittajaketjun, hankintaprosessien ja logistiikan alueille sekä antamaan panokseni Nikolain teollisille asiakkaille suunnattujen palveluiden laaja-alaisessa kehittämisessä. Nikolai Sourcing on oman alansa johtavia yrityksiä ja olen vakuuttunut sen ammattitaitoisesta ja sitoutuneesta henkilökunnasta. Olen oikeasti innostunut antamaan täyden panokseni Nikolai Sourcingin hyväksi”, sanoo Kent Björklund.

Nikolai Sourcing Oy:n osakkeenomistajia ovat: Oy Possum Ab (Edvard Krogius), Oy Hammarén & Co Ab (Johan Hammarén), Oy Investsum Ab (Chirster Sumelius), Kent Björklund, Merja Räsänen, Ismo Anttila ja Jorma Häkkä. Nikolai Sourcing Oy:n hallituksessa istuvat: Ismo Anttila (puheenjohtaja), Christer Sumelius, Kent Björklund ja Edvard Krogius.

Helsinki, 30.11.2010

Edvard Krogius
toimitusjohtaja
050 322 9392

Kent Björklund
Senior Advisor, Partner
040 501 6334

Jakelu: Lehdistö ja sidosryhmät

< Takaisin