Nikolain ratkaisut

Hankintapalveluita paikallisesti ja paikanpäällä toimittajien ja asiakkaiden läheisyydessä! Nikolai Sourcing on paikallinen, kansainvälinen hankintakumppanisi ja kustannustehokas hankintaosastosi.

Meillä on yli kahden vuosikymmenen kokemus Aasian hankinnasta ja liiketoiminnasta. Tarjoamme täyden palvelun hankintaratkaisuja, jotka auttavat organisaatiotasi hankkimaan suoraan Aasiasta. Olemme jatke omalle hankintaorganisaatiollesi ja toimimme paikallisesti – omien paikallisten ammattilaistemme voimin. Osaavat ihmisemme Pekingin, Shanghain, Hong Kongin, New Delhin, Dhakkan, Tallinnan ja Helsingin toimistoissamme auttavat sinua kaikissa hankinnan haasteissa.

Uusien toimittajien ja tuotteiden haku ja arviointi;
Nikolai Sourcingilla on laaja toimittajaverkosto ja uusien, sopivien tavarantoimittajien etsiminen on yksi tärkeimmistä tehtävistämme. Uusien tuoteideoiden hakeminen ja niiden välittäminen asiakkaillemme on myös osa Nikolain asiakaspalvelua.

Toimittajien ohjaaminen;
Me hoidamme asiakkaan puolesta toimittajien kanssa käytävän kommunikaation ja tarvittavat tehdasarvioinnit. Edustamme asiakastamme kaikissa hankinnan kysymyksissä. Avustamme myös toimitussopimusten laatimisessa ja käytännön noudattamisessa. Tilausten ja tilausvahvistusten käsittely,  tarvittavien näytteiden toimittaminen, sekä kirjeenvaihto ja kommunikointi ovat osa päivittäistä tekemistämme.

Toimituksen aikataulun varmistaminen;
Toimitusaikojen aktiivinen valvonta, jotta jokainen toimitus lähtee sovitun aikataulun mukaisest, on osa perustyötämme. Valvontaan liittyy säännöllinen raportointi asiakkaalle.

Laadun varmistaminen;
Oikean laadun varmistaminen on toimintamme kulmakiviä. Se, että asiakas saa juuri sitä mitä tilaa, on äärimmäisen tärkeää.  Tarkastamme jokaisen lähetyksen ennen toimitusta, ja tarvittaessa teemme tuotannonaikaisia tarkistuksia. Mikäli puutteita havaitaan, ne korjataan mahdollisimman nopeasti, sekä ratkaisut ongelmiin etsitään yhteistyössä toimittajan ja asiakkaan kanssa.  Jokaisesta tarkastuksesta tehdään laaduntarkastusraportti asiakasta varten.

Hankinnan vastuullisuus;
Nikolai Sourcing on vastuullisen hankinnan uranuurtajia, tunnemme vastuullisen hankinnan kysymyksiä moinpuolisesti. Toimimme asiakkaidemme määrittelemien vastuullisuusperiaatteiden mukaisesti.  Arvioimme ja autamme tuotantolaitoksia sekä tavarantoimittajia saavuttamaan toiminnassaan vaadittavat vastuulisuusstandardit.

Matkajärjestelyt;
Nikolai huolehtii asiakkaan matkajärjestelyistä Aasiaan; tehdasvierailujen järjestämineen, lentojen, matkalippujen ja hotellien varaukset asiakkaan puolesta. Autamme tapaamisten järjestämisessä, keskusteluissa ja neuvotteluisssa toimittajien kanssa,  osallistumisessa messuille,  ym. käytännön järjestelyissä.