Vastuullisuus

Edustamme asiakkaitamme eri hankintamaissaja ja olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa eri tavarantoimittajien ja tuotantolaitosten kanssa. Kovassakin kilpailussa haluamme kuitenkin arvioida eri toimijoita vastuullisuuden näkökulmasta. Otamme vastuullisuuden huomiioon tehdasauditoinneissa ja uskomme, että tuotteiden hyvä laatu ja turvallisuus ovat osa vastuullisuutta.

Shanghain toimistossa on sosiaalisen ja ympäristövastuun –yksikkö, joka arvio, seuraa ja raportoi tuotantolaitosten sosiaalista- ja ympäristövastuuta jatkuvilla tehdaskäynneillä. Yksikkö auttaa myös muuta henkilöstöämme vastuullisuuden kysymyksissä Kiinassa.Tämä social audit- yksikkö myy palveluita eri yrityksille, sekä kaupan että teollisuuden asiakkaillemme( ks Palvelut/Social Audit).

Haluamme huolehtia henkilöstöstämme, työturvallisuudesta, henkilöstön jaksamisesta ja kehittämisestä. Tutkimme henkilöstön työtyytyväisyyttä säännöllisesti ja kehityskeskustelut kuuluvat tapaamme toimia kaikissa toimintamaissamme. Koska toimimme useissa eri toimistoista ja useissa maissa, tiedonkulku ja kommunikaatio ovat haastellisia. Käyttöönotettu intranet parantaa entisestään tiedonkulkua henkilöstölle kuukausittaisten palavereiden lisäksi.

Osallistumme hyväntekeväisyyteen tukemalla orpokotia hylätyille lapsille Bangladeshissa.

Nikolai Sourcing toimii kaikessa kustannustehokkaasti haluten pitää yrityksen terveellä taloudellisella pohjalla ja näin tarjota henkilöstölle, asiakkaille ja eri sidosryhmille luotettavan ja vakaan yhteistyökumppanin. Nikolai Sourcing on kasvuyritys jonka päämääränä on kannattava liiketoiminta ja vahva tase.